ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ

Αυτοκόλλητα βιτρίνας ή αυτοκόλλητα για τζάμια, είναι ο πιό οικονομικός τρόπος προβολής ενός καταστήματος. Τίποτα δεν ελκύει περισσότερο από ένα εντυπωσιακό έγχρωμο γραφικό σε μία βιτρίνα.
Μπορείτε κάθε μήνα να προβάλετε ένα ξεχωριστό προιόν που  το έχετε σε προσφορά,ή θέλετε να το δεί ο κόσμος.Επίσης και έξυπνα γραφικά για τη περίοδο των εκπτώσεων. 
 
Αυτοκόλλητα vinyl γράμματα (cut) με μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Αυτοκόλλητες σημάνσεις (απαγορευτικά, υποχρεωτικά, κινδύνου κ.α.).
Ψηφιακές εκτυπώσεις, με νέα οικολογικά μελάνια σε αυτοκόλλητο βινύλιο με δυνατότητα περιγραμμικής κοπής σε οποιοδήποτε πολύπλοκο σχήμα (παγκόσμια πατέντα Roland), ιδανικό για διαφημιστικά αυτοκόλλητα, POP sign, stickers, γραφικά φωτεινών επιγραφών. Επίσης τυπώνουμε σε μουσαμά, καμβά για φωτογραφίες-αντιγραφές έργων τέχνης, PVC εκτύπωσης & κοπής, μαγνήτη, χαρτί για πόστερ, ταπετσαρία τοίχου, διαφανές vinyl, αυτοκόλλητο Αμμοβολής.
Ψυχρή πλαστικοποίηση ψηφιακών εκτυπώσεων για μεγαλύτερες αντοχές σε εξωτερικές συνθήκες & προστασία από γδαρσίματα.
  • ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ

    Εκτυπώστε γραφικά για την συσκευασία σας, για την βιτρίνα σας με γραφικά που θα τραβήξουν την προσοχή!

    Κόψτε αυτοκόλλητα γράμματα εκπτώσεων ή γράμματα για το σκάφος σας!

    Εκτυπώστε σε Μουσαμά, Χαρτί ή  Διάτρυτο αυτοκόλλητο...

  • Ταπετσαρίες

    Εκτυπώστε / κόψτε αυτοκόλλητα ως ταπετσαρία για το παιδικό δωμάτιο ή το σαλόνι σας... με το σχέδιο που επιθυμείτε κάνοντας τον χώρο σας μοναδικό!