ΧΑΡΑΞΕΙΣ

Οι χαράξεις είναι τεχνολογία... Η τεχνογνωσία και τα μηχανήματα που διαθέτουμε μας κάνουν τους πλέον ειδικούς και σε αυτό το χώρο.
 
Στο Πι&Φι® μπορούμε, γρήγορα, απλά και με μεγάλη ακρίβεια να χαράξουμε ότι σχέδιο θελήσετε πάνω σε μία μεγάλη γκάμα υλικών. Μπορούμε να δημιουργήσουμε χαράξεις για επιγραφές και πινακίδες, εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου ή για μακέτες, σημάνσεις χώρων - γραφείων, πινακίδες ονομάτων, βιτρίνας, κονκάρδες προσωπικού, αρίθμηση διαμερισμάτων-δωματίων για ξενοδοχεία, μπρελόκ για ξενοδοχεία, επιγραφές για προγράμματα επιδότησης, σήμανση ξενοδοχείων, είδη απονομής,  αναμνηστικά, κύπελλα, έπαθλα και τιμητικές πλακέτες.
 
Οι χαράξεις και οι κοπές υλικών, με Laser γίνονται πολύ γρήγορα, με μεγάλη ακρίβεια και περιλαμβάνουν μεγάλη γκάμα υλικών. 
 
Αναλυτικά, το Πι&Φι® σας παρέχει σχεδιασμό και εφαρμογή χάραξης σε σημάνσεις και ταμπέλες /επιγραφές εσωτερικού /εξωτερικού χώρου σε συνθετικό υλικό  PVC. Ένα υλικό με την υφή μετάλλου, ειδικό για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους χωρίς προβλήματα οξείδωσης, “ξεθωριάσματος”.
Με δυνατότητα χάραξης εκτός από γράμματα, και εισαγωγής γραφικών (πχ Λογότυπου) είτε με τη μορφή χάραξης είτε με τη μορφή εκτύπωσης σε vinyl αυτοκόλλητο.
Διαθέσιμο σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων (ενδεικτικά, χρυσό-μαύρο, ασημί-μαύρο, μαύρο-χρυσό, ασημί-μπλε, μαύρο-άσπρο κ.α.). Χαράξεις βιομηχανικού τύπου όπως πινακιδάκια τεχνικών προδιαγραφών, αρχειοθέτησης κ.α.
 
Επιγραφές τύπου Plexiglas με vinyl μονομερικά ή πολυμερικά  είτε με εφαρμογή κοπής γραμμάτων είτε με εκτύπωση απευθείας στο vinyl (ψηφιακή εκτύπωση).
 • Σημάνσεις Χώρου

 • Μπρελόκ Ξενοδοχείων

  Χάραξη και κοπή σε Διάφανο plexiglass πάχους 5mm με κείμενο, αρίθμηση και το λογότυπό σας!

 • Επιγραφές Plexiglass

  Επιγραφές Plexiglass για τον επαγγελματικό σας χώρο, με το λογότυπό σας είτε με χάραξη είτε με 3D γράμματα είτε με αυτοκόλλητα γραφικά!

 • Χαράξεις σε Δέρμα

  Χαράξτε στην δερμάτινη θήκη του κινητού σας, την καπνοθήκη σας τα αρχικά σας ή την αφιέρωση για το αγαπημένο σας πρόσωπο...

 • Σημάνσεις WC

  Διαλέξτε την σήμανση που αντιπροσωπεύει τον χώρο σας μέσα από κλασικά, μοντέρνα, παιδικά ή retro σχέδια... με μεγάλη ποικιλία υλικών και χρωμάτων!